ShippingWatch

Olien falder efter udmelding fra Iran

Olieprisen falder mandag i forbindelse med, at Iran har meldt ud, at man vil hæve produktionen. Det skriver Bloomberg News.

Mandag falder olieprisen i forbindelse med, at Iran har meldt ud, at man vil hæve produktionen. Det skriver Bloomberg News.

Landet vil hæve produktionen af olie med omkring en tredjedel til 4 millioner tønder om dagen, inden man overhovedet vil begynde på samtaler om at fastfryse produktionen. Det skriver Iranian Students News Agencies, som citerer den iranske olieminister Bijan Namdar Zanganeh, ifølge Bloomberg News.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

Iran holder fast ved planerne om at sætte produktionen op for at genvinde noget af det tabte i forbindelse med den handelsembargo, som landet har været ramt af. Sanktionerne blev hævet i januar i år.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster mandag eftermiddag 39,33 dollars mod 40,15 dollars fredag eftermiddag.

Den amerikanske WTI-olie handles samtidig i 37,30 dollars mod 38,35 dollars fredag eftermiddag.

 

IEA: Det værste er ikke nødvendigvis overstået

DNB Markets: Flydende olielagre i rekordniveau

Ny rapport: Nedturen sluger 50.000 norske oliejob

Forsiden lige nu

Hafnia Law: Ny voldgift er stærkt alternativ til London

Tidspunktet for etablering af en nordisk voldgift er formentlig langt bedre, end det har været tidligere på grund af Brexit. Det mener advokat Mathias Steinø, Hafnia Law, som er en af drivkræfterne bag det nye institut for juridiske tvister.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere