ShippingWatch

Frederikshavn tror på flere tusinde nye maritime job

Endnu flere job er på vej til Frederikshavn, hvor MAN vil producere motorer, og Modern American Recycling Services slår sig ned på et større, endnu ikke offentliggjort areal. Havnedirektør forventer 3000 nye - direkte og indirekte - job.

Foto: Mikkel Seedorff Sørensen

To internationale spillere har bebudet deres ankomst til Frederikshavn på bare en uge med MAN Turbo & Diesels planer om at starte produktion af en ny motortype og udsigten til, at Modern America Recycling Services starter ophugningsfaciliteter i den Nordjyske havneby i 2017. Og ifølge Mikkel Seedorff Sørensen, administrerende direktør i Frederikshavn Havn, slutter festen ikke her.

"Vi arbejder på flere spændende projekter, og vi håber, at vi kan komme med en udmelding om et spændende projekt inden for et par måneder," siger han til ShippingWatch men afviser dog at fortælle andet om projektet, end at det ikke har noget med ophug at gøre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs