ShippingWatch

Triple-E leverandør bliver opkøbt af spansk kæmpe

Danske Navteam A/S har fået købt 100 pct. af sine aktier af den spanske marinekæmpe Grupoarbulu.

Navteam A/S er en dansk sælger af navigations- og kommunikationsudstyr, der blandt andet har leveret og serviceret til Triple-E. De forcer har spanske Grupoarbulu fået øjene op for og købt 100 pct. af aktierne i Svendborgvirksomheden.

"At blive en del af denne store gruppe er en enestående mulighed for NAVTEAM – og dermed for vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst vores medarbejdere. NAVTEAM bliver et uafhængigt medlem af Grupoarbulu, og vi fortsætter driften med den nuværende ledelse, direktion og medarbejderskare," siger Jens Byrdal, grundlægger af og adm. direktør for Navteam A/S.

Grupoarbulu er den største leverandør af teknik til shippingindustrien i Spanien og består foruden nu Navteam A/S af Aage Hempel Crame, SL, Aage Hempel A/S, SMD, Nautrical, Marine Instruments og e3s.

Navteam A/S har eksisteret siden 2001 og har foruden afdeling i Svendborg også datterselskab i Polen og Malaysia.

Her er Maersks næste retrofit-bølge 

Endnu mere effektive Triple-E skibe på vej

Triple-E-leverandør viser fremgang i 2013 

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs