ShippingWatch

Triple-E-leverandør viser fremgang i 2013

Hempel-konkurrenten Jotun har haft en god begyndelse på 2013, hvor de første fire måneder har ført til en stigende omsætning og indtjening for malingproducenten.

Foto: Hempel

Den norske malingproducent, og konkurrent til Hempel, Jotun har fået godt fat på 2013. I de første fire måneder af 2013 omsatte Jotun for 2,9 mia. nok, et løft fra 3,6 mia. nok i 2012. I samme periode steg driftsresultatet til 517 mio. kr. fra 432 mio. kr. i 2012.

Væksten skyldtes et øget salg i Mellemøsten og Østeuropa, men kunne ikke tilskrives markedet for maling til skibe på trods af, at Jotun vandt den attraktive ordre på maling til de udvendige flader af Maersks Lines Triple-E-skibe over Hempel, som også bød og står for skibene indvendigt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs