MAN sparker døren ind til propelmarkedet i Kina

MAN Diesel & Turbo har underskrevet en vigtig kontrakt med kinesiske Dalian Marine Propeller Co. om licens på MAN's skibspropeller, Alpha Kappel.

MAN Diesel & Turbo har fået åbnet en vigtig dør ind til det kinesiske marked for skibspropeller. I denne uge underskrev virksomheden en aftale med kinesiske Dalian Marine Propeller Co. (DMMP), en del af China Shipbuilding Industry Corporation, så den kinesiske virksomhed for fremtiden kan producere og sælge motorleverandørens portefolie af skibsmodeller Alpha Kappel.

"Denne aftale vil hjælpe os meget med at trænge ind på markedet for FP propeller med vores højeffektive Kappel-designprincip, eftersom DMMP er blandt de største leverandører af store propeller til kinesiske skibsbygning," siger Torben Johansen, Head of Propeller & Aft Ship, hos MAN Diesel & Turbo, i en meddelelse.

DMMP er den største fabrik i Kina med speciale i at fremstille skibspropeller og har næsten 50 år produktionserfaring. Selskabet leverer omkring 200 propeller om året til en bred vifte af globale rederier. Og aftalen vil ifølge koncerndirektør Chen Baoqi styrke DMMP's position.

Wärtsilä klar med næste generations bovpropeller 

MAN-rådgivning til rederier begynder at kaste ordrer af sig 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også