ShippingWatch

DSV indleder obligationssalg for en mia kroner

DSV har iværksat en bookbuilding proces for udbud af fastforrentede, ikke-efterstillede, usikrede obligationer for en mia. danske kroner

Transport- og logistikkoncernen DSV har iværksat en bookbuilding proces for udbud af fastforrentede, ikke-efterstillede, usikrede obligationer for en mia. danske kroner, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Obligationerne vil have en varighed på syv år og en stykstørrelse på 10.000 kroner. Meddelelse om de endelige vilkår for obligationerne vil blive offentliggjort ved afslutningen af bookbuilding processen, og det forventes, at bookbuilding processen vil blive afsluttet i løbet af dagen, skriver DSV.

Udbuddet er alene rettet mod kvalificerede investorer samt investorer, der køber obligationer for en samlet anskaffelsessum på et beløb i danske kroner,der mindst svarer til 100.000 euro. Danske Bank A/S og Nordea Bank A/S vil agere som joint bookrunners i forbindelse med bookbuilding processen.

DSV vil opkøbe flere konkurrenter 

Indtjeningen i globale logistikselskaber under pres 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs