ShippingWatch

Wärtsilas gasmotorer på vej ind på amerikansk marked

Wärtsilas gasmotorserie 34DF får som den første gasmotorserie det amerikanske EPA-certifikat, der giver Wärtsila adgang til det amerikanske marked for miljømotorer.

Serien af gasmotorer fra Wärtsila med navnet 34DF er blevet godkendt af de amerikanske miljøbeskyttelsesmyndigheder EPA (Environmental Protection Agency). Dermed får Wärtsila åbnet døren til det amerikanske marked, hvor gasmotorerne vil være et naturligt valg for mange redere, der vil sænke udledningsniveuaet ved at have muligheden for at bruge alternativt brændstof.

"Økonomiske og miljømæssige faktorer har en enorm indflydelse på shippingindustrien, og hos Wärtsila tror vi stærkt på, at de fleksible brændstofmuligheder er en positiv retning mod at løse disse udfordringer. Vores dual-fuel motorteknologi gør det muligt at leve op til miljøkrav, hvor det er nødvendigt, samtidig med en opretholdelse af evnen til at bruge konventionel diesel i uregulerede områder," siger Giulio Tirello, der er direktør i Wärtsila Ship Powers for 4-stroke Portfolio & Applications.

EPA-regulationerne gælder kun for amerikansk-flagede skibe. De første Wärtsila-motorer er solgt til Harvey Gulf International Marine.

Wärtsila forsvarer sin position på skibsmotorer

Wärtsila vinder på flere offshoreordrer

Evergas køber en serie LNG-skibe 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs