Wärtsilas gasmotorer på vej ind på amerikansk marked

Wärtsilas gasmotorserie 34DF får som den første gasmotorserie det amerikanske EPA-certifikat, der giver Wärtsila adgang til det amerikanske marked for miljømotorer.

Serien af gasmotorer fra Wärtsila med navnet 34DF er blevet godkendt af de amerikanske miljøbeskyttelsesmyndigheder EPA (Environmental Protection Agency). Dermed får Wärtsila åbnet døren til det amerikanske marked, hvor gasmotorerne vil være et naturligt valg for mange redere, der vil sænke udledningsniveuaet ved at have muligheden for at bruge alternativt brændstof.

"Økonomiske og miljømæssige faktorer har en enorm indflydelse på shippingindustrien, og hos Wärtsila tror vi stærkt på, at de fleksible brændstofmuligheder er en positiv retning mod at løse disse udfordringer. Vores dual-fuel motorteknologi gør det muligt at leve op til miljøkrav, hvor det er nødvendigt, samtidig med en opretholdelse af evnen til at bruge konventionel diesel i uregulerede områder," siger Giulio Tirello, der er direktør i Wärtsila Ship Powers for 4-stroke Portfolio & Applications.

EPA-regulationerne gælder kun for amerikansk-flagede skibe. De første Wärtsila-motorer er solgt til Harvey Gulf International Marine.

Wärtsila forsvarer sin position på skibsmotorer

Wärtsila vinder på flere offshoreordrer

Evergas køber en serie LNG-skibe 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også