ShippingWatch

Hempel indtog nye markeder i 2012

Hempel kom igennem 2012 med en øget omsætning, et resultat på 2011-niveau og indtog på nye markeder. Væksten skal fortsætte, og indtjeningen styrkes i år, lyder det fra ledelsen.

Foto: Hempel

Hempel-koncernen har på trods af ventede udfordringer hævet omsætningen i 2012. Den nåede op på 1.242 mio. euro i 2012 mod 1.077 mio. euro i 2011, mens indtjeningen ikke fulgte med. Resultatet for 2012 efter skat blev på 34,6 mio. euro mod 34,8 mio. euro i 2011.

"2012 blev som forventet et udfordrende år. Vi har dog formået at omstille os hurtigt og tilpasse vores tilgang til traditionelle markeder og udnytte nye muligheder. Det har sikret os en tilfredsstillende vækst, og vores langsigtede mål forbliver uændrede. Vi når vores mål ved at fortsætte med at skabe værdi for kunderne gennem vores produkter og ydelser," siger Pierre-Yves Jullien, group president og adm. direktør for Hempel A/S i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs