ShippingWatch

Fynsk leverandør ind på markedet for scrubber-teknologi

Den fynske leverandør Pureteq øjner nye markeder i salg af den miljøteknologi, som inden for få år bliver lovpligtig. Derfor satser man lige nu på udvikling af scrubber og systemer til rensning af ballastvand.

Pureteq, der ligger i Svendborg, er en af de leverandører, der ser et stort potentiale i den miljølovgivning, der inden for de nærmeste år vil få rederne til at investere stort i scrubbere og systemer til rensning af ballastvand. Selvom Pureteq er en lille virksomhed med kun 12 ansatte og er nybegyndere på scrubbere og ballastvandsystemer, er man sikre på at kunne komme ind på markedet.

”Vi har primært monteret på landbaserede løsninger, og vi har nogle partnere derfra, som kan hjælpe os med at komme videre med marineløsningerne. Det kan lyde arrogant, men vi tror egentlig ikke, at vi får nogle problemer med at sælge vores systemer, når de er færdige. Mine folk er marinefolk og ved, hvad der kræves. Vi har ikke 200 mand, men vi tænker ud af boksen og kommer med nogle anderledes løsninger end dem, der pt. er tilgængelige på markedet,” siger Anders Skibdal, der er adm. direktør for Pureteq.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs