ShippingWatch

Daewoo ventes at få styrket indtjeningen i 2013

Flere kontrakter i særligt offshoresegmentet vil formentlig forbedre indtjeningen for sydkoreanske Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, vurderer analytiker ifølge Asiasis.

Foto: Hempel

2013 vil højst sandsynlig gradvist forbedre indtjeningen for det sydkoreanske værft Daewoo. Det vurderer analytiker Shim Won-Sub fra koreanske IBK Investment & Securities ifølge Asiasis.

"Som følge af nye kontrakter og en god ordrebog har Daewoo holdt sin førsteplads i 2012. I dette år er det stærkt forventeligt, at værftet vil forbedre profitabiliteten som følge af en gradvis forøgelse inden for offshoresegmentet," siger han.

Ifølge analytikeren bør værftet derfor ikke kun ses som skibsbygger, men også som en virksomhed, der fremstiller offshoreanlæg. Værftet har ifølge analytikeren sikret sig flere kontrakter - særligt i forhold til optioner på boreskibe til et projekt i Israels Tarmar gasfelt til en værdi af tre mia. USD.

"Resultatet af den primære drift i år og næste år forventes at nå 600 mio. USD og omkring 800 mio. USD, hvilket sammenlignet med sidste år er en stigning på henholdsvis 41 og 26 procent. Siden 2010 er ordrer af stor værdi inden for offshoresegmentet blevet placeret, og de forventes at ekspandere, hvilket vil resultere i en forbedring i indtjeningen."

Japanske værfter haler ind på Kina og Sydkorea

Norske Flex LNG kræver milliardbeløb af Samsung 

Offshore-ordrer i Singapore rekordhøje 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs