ShippingWatch

Alfa Laval køber sig ind i LNG-sikkerhed

Alfa Laval går ind i sikkerhedsudstyr til den maritime industri med opkøb af teknologien fra virksomheden Snemca, der producerer en gasforbrændingsenhed, der fungerer som sikkerhedsudstyr ombord på LNG-tankskibe.

Alfa Lavals Marine og Offhshore division har bevæget sig ind på nyt område med opkøbet af ny teknologi til såkaldte gasforbrændingsenheder, der installeres som sikkerhedsforanstaltninger på skibe med LNG-last. Alfa Laval har betalt 40 mio. SEK for teknologien, der får Alfa Laval ind på sikkerhedsmarkedet i shippingbranchen.

"Med dette opkøb udvider og styrker vi vores tilbud til det voksende marked for transport af gas, et område, der traditionelt set har høje adgangsbarrierer. Få virksomheder kan tilbyde denne form for sikkerhedsudstyr," siger Lars Renström, koncernchef og adm. direktør for Alfa Laval Group, i en pressemeddelelse.

Gasforbrændingsenhederne har den funktion, at de udleder og forbrænder koncentreret gas ved overtryk i LNG-tankene, så LNG-rederne kan sikre sig mod udslip af gasserne, som er forbudt.

Alfa Laval sælger nyt NOx-system til MAN

Alfa Laval vinder LNG-kontrakt i Australien

Alfa Laval: 35.000 skibe skal have ballastvand-systemer  

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs