ShippingWatch

Novenco: Her er fremtidens tre markeder

Leverandøren Novenco ser tre markeder for leverandører til shipping og offshore i fremtiden. Læs her hvilke satsningsområder direktør Steen Rasmussen peger på.

Fremtidens muligheder er i energirigtige løsninger mod Øst og mod Nord for leverandører som Novenco. Det vurderer adm. direktør for Novenco Steen Rasmussen, når ShippingWatch spørger ham om trends for virksomhedens fremtidige udvikling.

"Vi oplever, at der er en voldsom fokusering på energirigtige løsninger fra kundernes side. Vores landforretning er længere fremme med den type løsninger end vores søforretning, og her kan vi trække på den udvikling, landforretningen har lavet, til vores offshore og skibsmarked. Udfordringen er at bevare hovedet koldt i denne her green rush," siger Steen Rasmussen og uddyber:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs