ShippingWatch

Retrofitprojekter går ind i anden fase

Danske Maritimes retrofitprojekter går nu i en ny fase i gang med at påvise og certificere effektivitetsforbedringerne, som Danske Maritime vurderer både kan spare rederierne for penge og få dem til at leve op til de politiske standarder om bedre miljø.

Der er mange penge at spare for det blå erhvervsliv i de retrofittingprojekter, som Danske Maritime har stået i spidsen for det seneste år. Det fortæller Michael V. Jensen, der er projektleder i Danske Maritime.

”Ved at miljøoptimere skibene, kan man styrke forretningsevnen for det blå Danmark. Både leverandører og de mange danske skibe, der sejler rundt kan drage fordel af retrofit. Den store fordel er et mindre brændstofforbrug, samtidig med man følger de politiske vinde, der blæser om bedre miljø og energieffektivisering,” siger Michael V. Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs