ShippingWatch

Bunker Holding: Låneaftale åbner for store opkøb

"Nu har vi mulighed for at foretage opkøb inden for nogle relativt store rammer, når de er der," siger Group CFO i Bunker Holding, Jesper Klokker Hansen, om koncernens nye låneaftale til 3,7 mia. kroner.

Bunker Holdings udvidede lånefaciliteter til i alt 3,7 mia. kroner, der er indgået med Deutsche Bank, Danske Bank, Nordea og Jyske Bank og som løber over de næste tre år, handler om at være klar, når markedet er der, siger Group CFO Jesper Klokker Hansen og pointerer, at der ikke er konkrete opkøb i kikkerten.

"Vi har ikke på noget tidspunkt manglet kapital, og vi har en ganske betydelig likviditetsreserve. Men når vi ser på den vækst, vi har gennemgået de seneste år, har vi fundet det bedst at sikre os noget ekstra likviditet, der er committed fra bankernes side de næste tre år," siger Jesper Klokker Hansen til ShippingWatch:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs