ShippingWatch

Bunker Holding fordobler omsætning og resultat på to år

United Shipping and Trading Company (USTC), opnåede i 2011/12 en omsætning på 68,4 milliarder kr. og et resultat før skat på 370 millioner kr. Bunker Holding udgør 99 procent af den samlede omsætning, som næsten er fordoblet på bare to år.

Foto: EUROGATE

United Shipping and Trading Company (USTC), opnåede i 2011/12 en omsætning på 68,4 milliarder kr. og et resultat før skat på 370 millioner kr, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Koncernen, der nu er en af Danmarks største virksomheder målt på omsætning, oplevede således en markant fremgang i både omsætning og resultat. Alle tre forretningsområder – køb, salg og formidling af brændstof til skibe (bunkers), rederivirksomhed samt shipping og logistikvirksomhed – oplevede omsætningsfremgang. Det er dog bunkers-aktiviteterne, der udgør 99 pct. af den samlede omsætning, som står for den største omsætnings- og indtjeningsvækst., skriver selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs