ShippingWatch

Knud E. Hansen vil komme rederierne i forkøbet

Selvom det går udemærket med indtjeningen og ordrerne, er skibsingeniørfirmaet Knud E. Hansen A/S i højere grad end tidligere nødt til at komme kunderne i forvejen med nye ideer. Miljøbesparende installationer, feederskibe og offshore supplyskibe er de nyeste af slagsen.

Begyndelsen af 2012 gav ikke særlig mange ordrer til Knud E. Hansen, mens det har set bedre ud henover sommeren. På trods af at indtjeningen ser fornuftig ud, og skibsingeniørfirmaets designs efterspørges kloden rundt, er selskabet nødt til at tænke i nye baner for at sikre fremtiden.

"Bare for fem år siden ville vi aldrig lave et design uden at have en kunde. Det gør vi nu. Vi spekulerer i, hvordan markedet vil udvikle sig, og forsøger at forudsige, hvad vores kunder får brug for," siger Finn Wollesen Petersen, der har været adm. direktør for Knud E. Hansen A/S i siden 2003.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs