ShippingWatch

Avis: Skat rejser sag mod Altor

Kapitalfonden Altor skal til domstolene over for Skat, fordi kapitalfonden i kraft af sit tidligere ejerskab af Aalborg Industries har overført tocifret beløb til skattely, for at undgå skattebetaling i Danmark. Det skriver Børsen.

Kapitalfonden Altor Equity Partners, der er nuværende ejer af Wrist Group og tidligere ejer af kedel- og brænderproducenter Aalborg Industries, skal stå foran domstolene over for Skat. Skat har dokumenteret, at Altor gennem sit seksårige ejerskab af Aalborg Industries overført et tocifret millionbeløb i rentebetalinger til selskab uden for Danmarks grænser. Det skriver Børsen.

Altor har haft indvendinger mod Skats afgørelse, men Landsskatteretten har givet Skat medhold i sagen. Derfor overgår sagen til domstolene.

"Sagen må gå sin gang, og så må både vi og Skat jo rette os efter de afgørelser, der kommer," siger Søren Johansen, der er leder af Altors kontor i Danmark til Børsen.

Ifølge Børsens oplysninger har sagen ikke implikationer for Alfa Laval, der er de nuværende ejer af Aalborg Industries.

Kapitalfonde forstærker interesse i tysk shipping

Udenlandske kapitalfonde sætter sig på dansk shipping

Gorrissen: Kapitalfondskøb er en lotteriseddel 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs