ShippingWatch

Uvished om danske redere efter tysk insolvens

Skæbnen for skibene til DFDS, Royal Arctic Line og Scandlines synes endnu mere uvis, efter at P+S Werften i Stralsund ondag morgen har indgivet en begæring om insolvens

Foto: DFDS

Rüdiger Fuchs, CEO på P+S Werften i Stralsund, indleverede onsdag morgen en begæring om værftsgruppens insolvens, rapporterer flere medier. Tre danske rederier, Royal Arctic Line, DFDS og Scandlines, har skibe under bygning på værfterne, men rederne har hidtil afventet værfternes krise og konsekvenserne for deres nybygninger, før de ville kommentere sagen.

Senest i forløbet har den forholdsvis nye ledelse forsøgt at få nogle af deres kunder til at bidrage som led i en økonomisk redningspakke, men disse bestræbelserne er tilsyneladende endt uden resultat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs