ShippingWatch

Afgørende køreplan for det blå erhvervsliv på trapperne

De kommende måneder vil vise, om de mange visioner for dansk shipping og hele den maritime industri, som bl.a. regeringens vækstteam og en lang række nøglepersoner i industrien og på læreanstalterne har udtænkt, kan omsættes til virkelighed.

Ambitiøse planer for dansk shipping og hele den maritime industri, der rækker mange år frem, kan blive en realitet i løbet af få måneder. Målsætningen er en ny maritim vækststrategi for Danmark baseret på især forskning, udvikling og uddannelse og blandt flere centrale iagttagere af processen er det bl.a. opfattelsen, at meget står og falder med, hvad industrien selv kan og vil bidrage med. 

Paraplyen over de mange forskellige initiativer er regeringens såkaldte vækstteam for det blå Danmark, der i september-oktober forventes at aflevere en stribe anbefalinger om udfordringer og potentialer til regeringen, dvs. erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF), som senere på året vil udarbejde regeringens handlingsplan, der kan styrke væksten i det Blå Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs