ShippingWatch

Lille stigning i den globale stålproduktion

Den samlede produktion af råstål faldt en smule i juni, men på årsplan er der sket en lille stigning i stålproduktionen i år i forhold til sidste år. Det viser en opgørelse fra World Steel Association, som registrerer data for 62 stålproducerende lande.

Foto: Ole Lind

I juni i år nåede stålproduktionen op på 128 mio. ton. Det er en nedgang på 0,1 pct. i forhold til juni sidste år. Den samlede mængde af produceret råstål for første halvår viste imidlertid en stigning i forhold til sidste år på 0,9 pct.. Den samlede produktion lå på i alt 766,9 mio. ton. Det viser en opgørelse fra World Steel Association

I Nordamerika og Asien var stigningerne henholdsvis 7,2 pct. og 1,6 pct. med en stigning på 8,4 pct. i USA og 1,8 pct. i Kina.. Derimod oplevede de 27 EU-lande og Sydamerika oplevede fald på henholdsvis 4,6 pct. og 3,5 pct. Den kinesiske produktion af råstål i juni 2012 var på 60,2 millioner ton – en stigning på 0,6 % i forhold til juni 2011.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs