ShippingWatch

Medie: Indiens stålimport steg 69 pct i april-maj

Indiens import af stål steg med 69 procent til 1,52 millioner ton i april-maj pga. solid efterspørgsel fra forskellige sektorer, skriver nyhedsbrevet Hellenic Shipping News.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Indiens import af stål steg med 69 procent til 1,52 millioner ton i april-maj pga. solid efterspørgsel fra diverse sektorer, bl.a. bilindustrien, forbrugsgoder og produktion.

”På trods af sløve tilstande i landets slut-markeder, forblev efterspørgslen stærk fra sektorer så som motorkøretøjer, transportudstyr, basisvarer, forbrugsgoder og produktion,” sagde Joint Plant Committee (JPC) for nylig i en besked til Indiens stålministerium ifølge Hellenic Shipping News. Indiens stålimport var på 0,907 millioner ton i april-maj sidste år.

Den totale stålimport for 2011 var på 8,2 millioner ton.

Indiens produktion af færdiggjort stål til salg steg med kun 4,4 procent i perioden. Af den samlede import i april-maj i år udgør 1,329 million ton varer af fladt stål, mens de resterende bestod af ikke-flade produkter.      

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs