ShippingWatch

Medie: Indiens stålimport steg 69 pct i april-maj

Indiens import af stål steg med 69 procent til 1,52 millioner ton i april-maj pga. solid efterspørgsel fra forskellige sektorer, skriver nyhedsbrevet Hellenic Shipping News.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Indiens import af stål steg med 69 procent til 1,52 millioner ton i april-maj pga. solid efterspørgsel fra diverse sektorer, bl.a. bilindustrien, forbrugsgoder og produktion.

”På trods af sløve tilstande i landets slut-markeder, forblev efterspørgslen stærk fra sektorer så som motorkøretøjer, transportudstyr, basisvarer, forbrugsgoder og produktion,” sagde Joint Plant Committee (JPC) for nylig i en besked til Indiens stålministerium ifølge Hellenic Shipping News. Indiens stålimport var på 0,907 millioner ton i april-maj sidste år.

Den totale stålimport for 2011 var på 8,2 millioner ton.

Indiens produktion af færdiggjort stål til salg steg med kun 4,4 procent i perioden. Af den samlede import i april-maj i år udgør 1,329 million ton varer af fladt stål, mens de resterende bestod af ikke-flade produkter.      

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs