ShippingWatch

Wärtsilä sætter nye mål for sin forretning

Den finske leverandør Wärtsilä udstikker nye mål for sin forretning. Udmeldingen kommer forud for selskabets kapitalmarkedsdag.

Foto: Wärtsilä/PR

Wärtsilä opdaterer sine finansielle mål for forretningen forud for den finske leverandørs kapitalmarkedsdag torsdag denne uge.

Selskabet baserer sine mål på to elementer, transformation og performance, og på den baggrund lyder ambitionen nu, at Wärtsilä organisk vil øge salgsvoluminer med fem pct. om året, fremgår det af en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs