ShippingWatch

Wärtsilä polstrer ordrebogen trods fortsat modgang fra corona

Salget af service går frem for Wärtsilä, men den maritime forretning er stadig mærket af coronapandemiens negative effekt på krydstogtindustrien.

Wärtsilä-produktion af scrubber til rensning af udstødning fra skibe. | Foto: PR/Wärtsilä

Den finske leverandør Wärtsilä polstrede ordrebogen i tredje kvartal med en ordrefremgang på 21 pct. til 1,2 mia. euro mod 981 mio. euro i samme periode sidste år, men selskabet er stadig mærket af lav aktivitet i krydstogtindustrien.

Wärtsilä fik i tredje kvartal et overskud før skat på 74 mio. euro mod 162 mio. euro i samme periode i 2020. Nettoomsætning på 1,1 mia. euro ligger fortsat markant lavere end nettoomsætningen i tredje kvartal sidste år på 3,2 mia. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs