ShippingWatch

Risk Intelligence indgår flerårig aftale med stort energiselskab

Risk Intelligence, som leverer trussels- og risikovurderinger til søs og i havne, har landet en aftale med et unavngivet energiselskab. "Der er med denne aftale tale om en betydelig forøgelse af vores licensaftale," siger driftsdirektør.

Hans Tino Hansen, CEO i Risk Intelligence. | Foto: PR-FOTO

Aktien i den Hellerup-baserede virksomhed Risk Intelligence, der er leverandør af trussels- og risikovurderinger til havs, til lands og i havne, stiger på den svenske Spotlight-børs onsdag 7,5 pct. til 7,20 kr.

Det sker efter nyheden om, at selskabet har indgået en længere løbende kontrakt for sit risikovurderingssystem med et globalt energiselskab.

Ifølge en meddelelse fra selskabet er der tale om en af de helt store kunder i energisektoren med kontorer i 180 lande og engagement i alle aspekter af energimarkedet fra udforskning og generation til transport og salg.

Navnet på kunden og kontraktens størrelse i kroner, oplyses dog ikke.

"Vi er ekstremt glade for at underskrive endnu en langt løbende aftale med endnu et globalt energiselskab. Mens vi har haft selskabet som kunde i mange år, så er der med denne aftale tale om en betydelig forøgelse af vores licensaftale og inkorporerer vores data ind i kundens systemer via API," siger driftsdirektør Jim Pascoe fra Risk Intelligence i meddelelsen.

"Risk Intelligence-systemet leverer alarmer og indblik i mulige trusler fra blinde pasagerer eller aktivisme til terrorisme og pirateri til kundens fartøjer," lyder det videre.

Keld Demant stopper som formand for Global Risk forud for strategiskifte 

Tæt på hver anden afskiber vil have flere logistik-partnere i 2021

Risk Intelligence indgår aftale med forsikringsselskab 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

I ugens løb satte Nordens topchef ord på, hvordan et "katastrofalt" år for tankmarkedet vil sætte sine spor i 2021. Tankrederiet Torm køber tankskibe for godt 800 mio. kr. i svagt marked, mens Hafnia bl.a. ser på lønnen for at holde fast i de kvinder, der er i organisationen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs