ShippingWatch

Risk Intelligence indgår aftale med forsikringsselskab

Risk Intelligence, som leverer trussels- og risikovurderinger til den maritime sektor, har landet en aftale med et unavngivet P&I-selskab. Kontrakten kommer i kølvandet af sidste uges kontrakt med en ledende nordeuropæisk offshoreoperatør.

Foto: PR-FOTO

Risk Intelligence, som leverer trussels- og risikovurderinger til havs, til lands og i havne, har underskrevet en kontrakt om levering af et Risk Intelligence System med et beskyttelses- og skadesforsikringsselskab (P&I).

Det meddeler selskabet mandag.

Risk Intelligence sætter ikke navn på det selskab, som det har indgået en aftale med, men oplyser, at forsikringsselskabet er en af de største i det trettende medlemmer store internationale gruppe af P&I-selskaber.

Forsikringsselskabets kunder omfatter skibsejere og operatører, skibsværfter og virksomheder involveret i olie- og gasproduktionsmarkedet samt vindmølleparkoperatører.

"Vores system bruges i stigende grad af dem, der er front inden for søforsikring, der altid er på udkig efter måder at tilbyde bedre service og værdi til deres medlemmer," siger Jim Pascoe, der er kommerciel direktør i Risk Intelligence, i meddelelsen.

Kontrakten kommer i kølvandet af sidste uges kontrakt med en ledende nordeuropæisk offshoreoperatør.

Risk Intelligence-aktien ligger mandag formiddag uændret i 5,00 kr.

Risk Intelligence laver mindre underskud i første halvdel af corona-år

Risk Intelligence henter lån hos Vækstfonden

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere