ShippingWatch

Forsvaret har holdt flere møder med Unioil om Syrien-sag

Forsvaret har drøftet Syrien-sagen med sin storleverandør Unioil og selskabets ejer Bunker Holding mundtlig og på skrift. Forsvaret er interesseret i sagen, fordi Unioil deler ejer med Dan-Bunkering. "Dialogen har været – og er – fortløbende," lyder det i et svar.

Unioil er bestemt den største leverandør af brændstof til fly, skibe og biler til det danske forsvar. Selskabet deler ejer med Dan-Bunkering. | Foto: Christer Holte

Forsvaret har holdt flere møder med sin storleverandør Unioil om søsterselskabet Dan-Bunkerings mulige leverancer af flybrændstof til borgerkrigen i Syrien.

Møderne er blevet holdt fysisk og telefonisk, efter at Forsvaret blev opmærksom på, at Unioil og Dan-Bunkering er ejet af den samme koncern, Bunker Holding med base i Middelfart. Der har desuden været løbende skriftlig dialog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs