ShippingWatch

Forsvarsordfører sår tvivl om Unioils militærkontrakt

Unioil bør miste sin kontrakt med Forsvaret, hvis det viser sig, at søsterselskabet Dan-Bunkering bevidst har brudt sanktionerne mod Syrien, mener formanden for Forsvarsudvalget. Bunker Holding ser frem til et møde med Forsvaret.

Naser Khader er forsvarsordfører for Konservative og formand for Forsvarsudvalget i Folketinget. | Foto: Ritzau Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Hvis det viser sig, at Dan-Bunkering bevidst har overtrådt sanktionerne mod Syrien, så bør det danske forsvar ophæve sin kontrakt med søsterselskabet Unioil Supply.

Det siger Naser Khader, forsvarsordfører for Konservative og formand for Folketingets forsvarsudvalg. Han vil nu rejse sagen over for forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V)

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs