ShippingWatch

Dan-Bunkering svarer igen i sag om leverance til Syrien

Efter at have holdt sig til korte formuleringer et par dage har Dan-Bunkering valgt at sende en meddelelse ud med et væsentligt mere detaljeret svar til sagen om levering af brændstof til russerne under den syriske borgerkrig.

Dan-Bunkering er en del af Bunker Holding og USTC-koncernen, som er ejet af Torben Østergaard. | Foto: Ritzau Scanpix/Claus Fisker

Dan-Bunkering har tirsdag aften valgt at udsende et væsentligt mere detaljeret svar i sagen om levering af brændstof til russerne under den syriske borgerkrig end de få faste formuleringer, selskabet hidtil har holdt sig til.

Det var DR, der søndag aften viste det første indslag om bunkerselskabets rolle i levering af flybrændstof til det russiske militær på et tidspunkt, hvor russerne bombede i Syrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs