ShippingWatch

Norsk værft får ny topchef

Lars Lühr Olsen, der har været en del af Ulstein i 20 år, bliver ny adm. direktør for Ulstein Verft i Norge. Den tidligere topchef har selv valgt at gå, skriver flere medier.

Det norske værft Ulstein har udpeget en ny topchef. Det er Lars Lühr Olsen, der allerede var en del af selskabet, der nu bliver øverste chef for Ulstein Verft, oplyser selskabet i en meddelelse.

Han har arbejdet for Ulsten Verft i over 20 år, og har bl.a. været chef for gruppens shippingaktiviteter. Senest har han haft stillingen som gruppens indkøbsdirektør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs