ShippingWatch

Maritim leverandør hyrer ny topchef forud for forventet salgsbølge

En høj efterspørgsel på norske Optimarins ballastvandsystemer har fået selskabet til at ansætte en ny topchef. Det betyder, at den tidligere topchef kan fokusere endnu mere på kunder og udvikling.

Tore Andersen afgiver posten som CEO i Optimarin for at fokusere på kunder og udvikling i en tid, hvor selskabet forventer høj efterspørgsel. Foto: Optimarin

Den norske ballastvandleverandør Optimarin regner med at fordoble sin omsætning i år, og for at følge med efterspørgslen styrkes ledelsen nu.

Optimarin har derfor hyret Leiv Kallestad som ny CEO. Han erstatter Tore Andersen, som i stedet skal fokusere på at øge Optimarins markedsfokus og kundeservice.

"Vi har taget en beslutning om at omorganisere ledelsen, hvilket tillader mig at fokusere på vores voksende kundebase og markedsudvikling. Leiv overtager det overordnede ansvar for selskabet og vil sikre, at vi er positioneret til at indfri vores fulde vækstpotentiale," udtaler Tore Andersen.

Salget af ballastvandsystemer har taget fart med ballastvandkonventionen, som trådte i kraft i september 2017. Rederne har dog fået frem til 2024 til at komme helt på plads.

Optimarin oplyser, at selskabet har solgt 750 ballastvandsystemer. Mere end 500 er allerede installeret, mens omkring 300 af dem er blevet eftermontereret , men det tal forventes at blive mangedoblet i de kommende år, skriver Optimarin.

Optimarins nye CEO, Leiv Kallestad, kommer til selskabet med en fortid hos bl.a. ExxonMobil, Conoco Philips og Kverneland Group.

Ballastvand-leverandør satte salgsrekord i 2018

Nu kommer året, som Desmi og industrien har spejdet efter

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere