ShippingWatch

Tidligere IBM- og Google-folk vil skære i rederiers brug af brændstof

Den amerikanske startup Nautilus Labs, hvor ansatte har erfaring fra Google, IBM og Amazon, vil sænke rederiers omkostninger til brændstof betydeligt. Blandt andre Eagle Bulk er på kundelisten.

Matt Heider har tidligere arbejdet for blandt andet IBM. I dag er han topchef for den maritime startup Nautilus Labs, der ved hjælp af data vil spare på rederiers brændstofforbrug. | Foto: Foto: Nautilus Labs

De mange start-ups, der i disse år træder ind i shippingbranchen, kæmper hårdt om rederiernes opmærksomhed.

Flere har ambitioner om at indsamle og behandle rederiernes mange data og informationer og på den måde sikre besparelser på eksempelvis forbrug af brændstof. Et varmt tema i shippingbranchen med kun 10 måneder til de nye og globale svovlkrav træder i kraft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs