ShippingWatch

Rederier kan spare penge ved at skifte deres bunkerhubs ud

Rederier kan spare op mod 3 pct., når der skal tankes brændstof, hvis de tør afvige fra de normale sejlmønstre, lyder det fra Bunkermetric, der står bag nyt system. Første danske rederi har købt idéen.

Hvis rederier og operatører i stigende grad tør afvige fra de indgroede valg, der i årevis har siddet på rygraden, vil der være mange penge at spare.

Det mener Christian Plum, der er en af medstifterne af selskabet Bunkermetric, som har udviklet et system, Bunker Planner, der kort fortalt skal hjælpe rederier med at optimere deres indkøb af brændstof under skibenes sejlads på verdenshavene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs