ShippingWatch

DSV investerer en milliard i udvidelse af hovedkvarter

Transport- og logistikkoncernen vil investere 1 mia. kr. i en større udvidelse af hovedkvarteret, som vil skabe plads til mere end 1000 nye medarbejdere.

Foto: PR-foto/DSV

Transport- og logistikkoncernen DSV står over for en større udvidelse af sit hovedkvarter i Hedehusene, og over en femårig periode vil der blive investeret 1 mia. kr. i ekspansionen.

Det fortæller DSV i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Udvidelsen, der tager sin begyndelse i denne måned, vil blandt andet skabe plads til mere end 1000 nye medarbejdere og øge det samlede antal kvadratmeter, som DSV har til rådighed på og omkring basen i Hedehusene.

DSV fortsætter jagten på nye opkøb

DSV vil udvide sit hovedkontor

DSV åbner kontor i Panama 

/ritzau/FINANS

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs