ShippingWatch

DSV åbner kontor i Panama

Transportkoncernen DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

Foto: PR-foto/DSV

Den danske logistik- og transportkoncern DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

"Det er en strategisk beslutning at flytte ind i Panama. Mange af vores kunder bruger Panamas frie zoner til at distribuere varer til de centralamerikanske og caribiske markeder," siger Torge Koehnke, som er vicedirektør i regionen hos DSV Air & Sea.

"Ydermere er Panama et attraktivt sted at oplagre produkter og etablere distribution til lande i regionen som følge af de skattefordele, der er til rådighed."

Panama er en strategisk vigtig brik med Panamakanalen og politisk stabilitet, skriver selskabet.

Monjasa vil udvide kontor i Panama

EU fjerner Panama fra liste over skattely

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere