ShippingWatch

DSV åbner kontor i Panama

Transportkoncernen DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

Foto: PR-foto/DSV

Den danske logistik- og transportkoncern DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

"Det er en strategisk beslutning at flytte ind i Panama. Mange af vores kunder bruger Panamas frie zoner til at distribuere varer til de centralamerikanske og caribiske markeder," siger Torge Koehnke, som er vicedirektør i regionen hos DSV Air & Sea.

"Ydermere er Panama et attraktivt sted at oplagre produkter og etablere distribution til lande i regionen som følge af de skattefordele, der er til rådighed."

Panama er en strategisk vigtig brik med Panamakanalen og politisk stabilitet, skriver selskabet.

Monjasa vil udvide kontor i Panama

EU fjerner Panama fra liste over skattely

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere