ShippingWatch

DSV åbner kontor i Panama

Transportkoncernen DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

Foto: PR-foto/DSV

Den danske logistik- og transportkoncern DSV har åbnet kontor i Panama City, som selskabet betegner som et vigtigt knudepunkt for Centralamerika og Caribien.

"Det er en strategisk beslutning at flytte ind i Panama. Mange af vores kunder bruger Panamas frie zoner til at distribuere varer til de centralamerikanske og caribiske markeder," siger Torge Koehnke, som er vicedirektør i regionen hos DSV Air & Sea.

"Ydermere er Panama et attraktivt sted at oplagre produkter og etablere distribution til lande i regionen som følge af de skattefordele, der er til rådighed."

Panama er en strategisk vigtig brik med Panamakanalen og politisk stabilitet, skriver selskabet.

Monjasa vil udvide kontor i Panama

EU fjerner Panama fra liste over skattely

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere