ShippingWatch

Rambøll Energy: Stigende oliepris letter ikke olieselskabernes pres på os

Selv om olieprisen for første gang i flere år har passeret 80 dollars per tønde, så ændrer det ikke olieselskabernes krav til leverandørerne, siger direktør i Rambøll Energy John Sørensen til ShippingWatch. Han fortæller, hvilke vækstområder divisionen vil satse på.

Selvom olieprisen er stigende, og kollapset i 2014 stille og roligt forsvinder helt ud af bakspejlet, så er trykket fra olieselskaberne på leverandører som det rådgivende ingeniørhus Rambøll ikke lettet.

Sådan lyder det fra John Sørensen, direktør i Rambøll Energy, til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs