ShippingWatch

Rambøll slår olie og gas sammen med vedvarende energi

Fremover skal både olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og andre energivirksomheder betjenes af én og samme enhed i Rambøll. Selskabet fusionerer Olie & Gas med Energy og skaber en enhed, der vil stå for 12 procent af ingeniørkoncernens omsætning.

Foto: LM Wind Power

Olie- og gaskunderne hos Rambøll må fremover indstille sig på, at de kan støde på kollegaer fra vind- og solindustrien, når de står og venter i receptionen hos Rambøll.

Fremover vil Rambøll nemlig samle de to hidtil selvstændige forretningsenheder, Ramboll Oil & Gas og Ramboll Energy, under ét. Dermed skaber selskabet en forretningsenhed med 1,2 mia. kroner i omsætning, 400 kunder, 1500 ansatte og 4000 projekter. En enhed der vel og mærke vil beskæftige sig både med den fossile side af energisektoren såvel som den grønne, vedvarende side af sektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs