ShippingWatch

Flere dages arbejdsnedlæggelse på verdens største værft

Utilfredsheden ulmer i den sydkoreanske værftsindustri, hvor 12.000 medarbejdere nu har nedlagt arbejdet hos Hyundai Heavy Industries. Det er en større fyringsrunde på offshore-delen, der skaber uro.

Foto: /ritzau/AP/Lee Jin-man

12.000 medarbejdere på Sydkoreas store skibsværft Hyundai Heavy Industries har nedlagt arbejdet mandag, og det vil ske igen tirsdag, skriver Financial Times.

Det sker som en protest over den aktuelle restruktureringsplan, som skal sikre værftet en fremtid i en tid med få ordrer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs