ShippingWatch

DSV-direktør: Derfor er vi bedre end Flexport

DSV har en klar fordel sammenlignet med nye digitale spillere i industrien som Flexport, siger DSV's CFO Jens Lund i et interview med ShippingWatch. Men DSV følger den amerikanske startup nøje.

Foto: PR-foto/DSV

Danske DSV føler sig ikke truet af de mange nye startups, der intensivt arbejder på at få en bid af markedet og med store armbevægelser har meldt deres ankomst blandt logistik- og transportselskaberne.

Blandt andre amerikanske Flexport har meldt ud, at det unge selskab går efter at blive blandt verdens ti største speditører og dermed vil konkurrere med DSV, Kuehne + Nagel og DB Schenker. Men de traditionelle speditører har en klar fordel sammenlignet med de nye, mener CFO for DSV Jens Lund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs