ShippingWatch

Droppet energiprojekt koster Semco millioner

Trods nyt omsætningsfald og udskudte vindprojekter har Semco Maritime reduceret sit underskud i 2017. Et annulleret kraftværkprojekt i renewables-forretningen var med til at skabe underskuddet.

Foto: Semco

Esbjerg-virksomheden Semco Maritime har formået at reducere sit underskud og lande et marginalt positivt driftsresultat i 2017 trods nyt omsætningsfald, lav aktivitet og en række forsinkede vindprojekter.

Men årets resultat, der samlet set udgør et underskud på 29,5 mio. kr., betegnes som "ikke tilfredsstillende" for virksomheden, der de seneste år har været hårdt ramt af faldende aktivitet i olie- og gasindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs