ShippingWatch

Småaktionærernes sag mod OW kan trække ud i årevis

De mange små private aktionærer, der mistede deres penge i forbindelse med krakket i OW Bunker, kan komme til at vente i årevis på en retssag om en erstatning, siger formanden for foreningen OW Bunker Investor, advokat Morten Schwartz Nielsen til Berlingske.

De rundt regnet 4000 små og mindre private aktionærer kan komme til at vente længe på en afgørelse i sagen om de penge, de mistede i forbindelse med krakket i OW Bunker.

Det skriver Berlingske Business.

Det er formanden for foreningen OW Bunker Investor, advokat Morten Schwartz Nielsen, der vurderer, at der kan komme til at gå helt op til fem år, inden der sker noget.

Ifølge advokaten skyldes det bl.a. den nuværende proces op til selve hovedforhandlingen. Flere af de sagsøgte har afvist, at de mange private aktionærer kan foretage et gruppesøgsmål, hvilket byretten eller landsretten nu skal tage stilling til. Og det kan komme til at tage tid, at få den del af sagen vurderet.

"Hvis man er pessimistisk anlagt, så kan resten af 2017 godt gå med formelle diskussioner. Mit bud er, at det vil tage en femårs tid, inden vi er der. Og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende," siger Morten Schwartz Nielsen til avisen.

For nylig kom det også frem, at pengemangel i konkursboet efter den krakkede OW Bunker-koncern har tvunget konkursadvokaterne til foreløbigt at opgive et historisk stort erstatningskrav mod den tidligere ledelse, revisionsfirmaet Deloitte og kapitalfonden Altor.

Dansk rederi har betalt to gange i dyr OW-sag

Leverandører lider nyt nederlag i amerikansk OW-sag

Milliardkrav smuldrer i retsopgøret efter OW Bunkers kollaps

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere