ShippingWatch

Dan-Bunkerings CEO ind i global brancheorganisation

Henrik Zederkof fra Dan-Bunkering indtræder i bunker-sammenslutningen IBIA's bestyrelse, mens danske Jens Maul fra Oldendorff Carriers trækker sig efter to år på formandsposten.

Henrik Zederkof, CEO i Dan-Bunkering, er valgt ind i bestyrelsen i den internationale sammenslutning af bunkerselskaber, IBIA. Samtidig fratræder danske Jens Maul, chef for bunkerafdelingen i Oldendorff Carriers i Lübeck, posten som formand efter to år, der fra 1. april 2016 overtages af Robin Meech, adm. direktør i konsulentfirmaet Marine and Energy Consulting.

Antallet af medlemmer af bunkersammenslutningen er i løbet af de sidste to år vokset med 17 procent til i dag 760 bestående af individuelle personer og virksomheder fra 80 lande.

Udover Henrik Zederkofs indtræden og Jens Mauls exit på formandsposten, er også Bob Sanguinetti, CEO for havnen i Giibraltar, og Mustafa Muhtaroglu, CEO i Energy Petrol, blevet en del af bestyrelsen, fremgår det af en meddelelse fra IBIA.

Sammenslutningen repræsenterer bunkerselskabernes interesser i FN's søfartsorganisation IMO og arbejder bl.a. tæt sammen med de to brancheorganisationer Intertanko og Intercargo.

Bunkerformand anklager IMO for uvidenhed

Bunker-formand langer hårdt ud efter IMO

Ibia styrker holdet i Singapore

Kvaliteten af bunker er på vej op

 

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere