Dan-Bunkerings CEO ind i global brancheorganisation

Henrik Zederkof fra Dan-Bunkering indtræder i bunker-sammenslutningen IBIA's bestyrelse, mens danske Jens Maul fra Oldendorff Carriers trækker sig efter to år på formandsposten.

Henrik Zederkof, CEO i Dan-Bunkering, er valgt ind i bestyrelsen i den internationale sammenslutning af bunkerselskaber, IBIA. Samtidig fratræder danske Jens Maul, chef for bunkerafdelingen i Oldendorff Carriers i Lübeck, posten som formand efter to år, der fra 1. april 2016 overtages af Robin Meech, adm. direktør i konsulentfirmaet Marine and Energy Consulting.

Antallet af medlemmer af bunkersammenslutningen er i løbet af de sidste to år vokset med 17 procent til i dag 760 bestående af individuelle personer og virksomheder fra 80 lande.

Udover Henrik Zederkofs indtræden og Jens Mauls exit på formandsposten, er også Bob Sanguinetti, CEO for havnen i Giibraltar, og Mustafa Muhtaroglu, CEO i Energy Petrol, blevet en del af bestyrelsen, fremgår det af en meddelelse fra IBIA.

Sammenslutningen repræsenterer bunkerselskabernes interesser i FN's søfartsorganisation IMO og arbejder bl.a. tæt sammen med de to brancheorganisationer Intertanko og Intercargo.

Bunkerformand anklager IMO for uvidenhed 

Bunker-formand langer hårdt ud efter IMO 

IBIA styrker holdet i Singapore

Kvaliteten af bunker er på vej op 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også