ShippingWatch

Endnu et bunkerselskab søger mod billig russisk olie

Bunkerselskabet Bomin med hovedsæde i Hamborg, og som netop har etableret sig i København, går nu også ind i det hurtigt voksende bunkermarked i Ruslands fjernøstlige del.

Det tyske bunkerselskab Bomin med hovedsæde i Hamborg, og som netop har etableret sig i København som fysisk leverandør af gasolie, søger nu også mod den fjernøstlige del af Rusland, hvor efterspørgslen er stigende, olien billigere, og som er blevet betegnet som verdens hurtigst voksende bunkermarked.

Bomin Group oplyser i en meddelelse tirsdag, at virksomheden åbner kontor i Nakhodka ud til Det Japanske Hav, hvorfra den vil servicere kunder med bunker- og gasolie langs den fjernøstlige kyst af Rusland.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

"På baggrund af den lavere omkostning på olie, der er til rådighed i havnene i den fjernøstlige del af Rusland, kan vi se en stigende efterspørgsel på marine- og gasolie," forklarer Susanna Lai, der er direktør for Bomin i Hong Kong.

Bomin Group blev oprindelig etableret som et tysk-russisk joint venture, men er i dag et rent tysk selskab ejet af Marquard & Bahls AG, der har tre hovedaktiviteter - oliehandelsvirksomheden Mabanaft, Oil Tanking og bunkervirksomheden Bomin.

Tysk bunkerselskab etablerer sig i København

Bunkerselskaber med OW-folk rykker ind i København

Russisk bunkerselskab har flere muligheder i pipelinen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere