ShippingWatch

Det Norske Veritas sælger DNVPS til investeringsfond

Det Norske Veritas Fonden sælger datterselskabet DNV Petroleum Services til IK Investment Partners. Salget sker som en konsekvens af fusionen med GL.

En række fonde under IK Investment Patners har indgået en aftale med Det Norske Veritas om at købe datterselskabet, DNV Petroleum Services,(DNVPS), der bl.a. undersøger bunkerkvalitet world wide.

DNVPS blev grundlagt af DNV i 1981 som serviceudbyder af fuel management for bl.a. marineindustrien med både skibsredere, operatører og indchartrere i sin kundekreds.

Få flere nyheder om shipping - få ShippingWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Datterselskabet, der har hovedsæde i Singapore, har en omsætning på 50 mio. USD og 220 medarbejdere, der udover Singapore arbejder fra Rotterdam, Houston, Fujairah og Oslo,

Henrik O. Madsen, CEO for DNV GL Group siger om aftalen:

“Salget er en strategisk beslutning, som baserer sig på DNV Fonden samlede portefølje i forlængelse af DNV GL fusionen. DNVPS var ikke en del af fusionsprocessen og forblev hos DNV Fonden. Vi tror, at det nye ejerskab vil give DNVPS en stærkere platform og et bedre fokus for at leve op til sine ambitioner."

Fusionen mellem DNV og Germanischer Lloyd fik sin endelige godkendelse i september.

DNV-GL vil trodse krise med årlig vækst på 6-8 pct

Storfusion mellem DNV og Germanisher endeligt godkendt

DNVs indtjening i stærk fremgang 

 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs