ShippingWatch

Torben Østergaard: Lederskifte nødvendigt i kriseselskab

USTC's Shipping Holding er i gang med en turn around og har skiftet ud i toppen. Nu skal der sorte tal på bundlinjen, fastslår USTC-ejer Torben Østergaard-Nielsen i et interview med ShippingWatch.

En ny mand har overtaget direktørstolen for Shipping Holding, der ejer shipping.dk, et af de mange forretningsområder under United Shipping & Trading Company (USTC). De sidste fem år har regnskaberne vidnet om et selskab, der har lavet nogle "markante huller i jorden", som USTC-ejer Torben Østergaard-Nielsen formulerer det. Og nu var det altså tid til at prøve noget nyt. Siden d. 19 september har direktøren heddet Søren Gran Hansen (foto), som har afløst Lars Hoffmann:

"Vi har fundet det passende at få ny ledelse i toppen af shippinggruppen ind. Efter fem-seks år kan der godt gå lidt metaltræthed i den med den farve tallene har haft," siger Torben Østergaard-Nielsen til ShippingWatch og tegner et billede fra fodboldens verden, hvor historien gang på gang har vist, at trænere i en lavine af tabsgivende kampe enten selv finder en anden klub eller bliver udskiftet af klubben.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs