ShippingWatch

Shipping og transport styrkes i ny advokatfusion

Advokatfirmaerne MAQS Law Firm og Bang + Regnarsen fusionerer den 1. januar 2013 under navnet MAQS. Fusionen styrker retsområder som shipping og transport, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Foto: Hanjin

Advokatfirmaerne MAQS Law Firm og Bang + Regnarsen fusionerer den 1. januar 2013 under navnet MAQS. Fusionen cementerer MAQS’ position som det største nordiske advokatfirma.  Fusionen styrker desuden en række specifikke retsområder som shipping og transport, insolvens og ikke mindst tyske retsforhold, som Bang + Regnarsen er specialiserede i, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

MAQS og Bang + Regnarsen, der begge er internationalt orienterede advokatfirmaer, går sammen og skaber det nordiske advokatfirma. Ambitionen er at give store danske og internationale virksomheder en nordisk samarbejdspartner, hvor de kan samle alle deres køb af advokatydelser i de nordiske lande.

"Man skal kunne gå i høje hæle og flade sko" 

MAQS har i dag cirka 330 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Estland, Letland og Litauen. Virksomheden betjener i forvejen en lang række danske og nordiske virksomheder. Bang + Regnarsen har ligeledes et tæt nordisk samarbejde og mange års erfaring med rådgivning om dansk-tyske forhold. Med sig i fusionen tager Bang + Regnarsen syv partnere og 37 medarbejdere.

380 medarbejdere

Med sammenlægningen bliver det nye MAQS det største nordiske advokatfirma med sammenlagt over 380 medarbejdere.

”Vi har altid haft ambitioner om at være det førende nordiske advokatfirma. Fusionen med Bang + Regnarsen er et vigtigt skridt i denne retning. Vi bliver ikke bare større i antal, men også dybere og bredere i vores ydelser. Og det kan vores internationale klienter se en fordel i”, siger Philip Graff, managing partner i MAQS.

”Vi ser frem til det nye samarbejde, som ikke bare gør os til en del af det største nordiske advokatfirma, men også styrker vores position som førende inden for tysk ret og tysk-nordiske investeringer”, siger Stefan Reinel, managing partner i Bang + Regnarsen.

Med ambitionen om at være det førende nordiske advokatfirma er MAQS eksponent for en ny tendens i branchen. Hvor der tidligere har været tradition for at være nationalt forankret, er flere advokatfirmaer begyndt at blive internationale for at kunne imødekomme en stigende efterspørgsel fra internationale virksomheder.

Ved fusionen den 1. januar 2013 tiltræder desuden Anders Aagaard og Lars Merrild Hareskov som partnere i MAQS.

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs