ShippingWatch

OW Bunker vil udbyde lavsvovlbrændstof fra Panama

Som følge af indførslen af lavemissions- områder ud for amerikanske kyster har OW Bunker besluttet at udbyde lavsvovlbrændstof fra Balboa i Panama fra midten af oktober. Der er stor efterspørgsel som følge af de nye regler, lyder begrundelsen fra selskabet. 

Jan Christensen

OW Bunker vil fra midten af oktober 2012 sælge brændstof med lavt indhold af svovl fra Balboa i Panama. Det sker, fordi der er behov for større udbud af den renere brændstoftype, efter der er blevet indført lavemissionsområder (ECA) ud for nordamerikanske kyster, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Beslutningen om at øge udbuddet af lavsvovlprodukter kommer som svar på stigningen i efterspørgsel fra fartøjer i transit til ECA-områderne. Langs den amerikanske vestkyst er specielt udbuddet af lavsvovlbrændstoffer og infrastrukturen, der udbyder dem, kommet under pres siden implementeringen af ECA i august. Panama er meget velplaceret til at servicere fartøjer i transit til Vestkysten eller gennem Panamakanalen og mod Østkysten," siger vicepresident Physical Division OW Bunker, Jan Christensen (billledet). 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs