ShippingWatch

Damcos omsætning og overskud steg med 8 procent i 1. kvartal

Maersk Gruppens logisitc-virksomhed, Damco, fortsatte sin stabile fremgang i første kvartal af 2012 med en stigning i både omsætning og overskud på otte procent.

Damco, Maersk Gruppens logistik-selskab, forøgede sin nettoomsætning i første kvartal 2012 med 53 mio. USD til 738 mio. USD i forhold til første kvartal 2011, oplyser selskabet i forlængelse af kvartalsregnskabet fra Maersk. Bruttoindtjeningen steg ligeledes med otte procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Det var både inden for sø- og lufttransport, at resultaterne viste forbedringer i første kvartal i år. Inden for søtransport var der tale om en samlet stigning på seks procent, hvilket var en anelse bedre end den generelle markedsudvikling. Luftfragt viste en fordobling af mængderne. Sidstnævnte hænger sammen med Damcos overtagelse af den kinesiske speditør NTs i august sidste år samt nye kunder. Hvis man ser bort fra NTS steg volumen inden for luftfragt med 37 procent på trods at et generelt fald i markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs