ShippingWatch

Clarksons holder indtjeningsniveau

Et resultat af et besværligt og udfordrende miljø for raterne, siger Clarksons topchef om 2011-regnskabet.

Verdens største skibsmægler, Clarksons, holdt niveauet for dets kerneresultater med 32,2 millioner pund i 2011, sammenlignet med 32,4 mio. pund i 2010. Clarksons klarer sig dermed på trods af et fald på 4 pct. til 202,6 millioner pund i årlig omsætning. Administrerende direktør Andi Case betegner det som et resultat af et ”besværligt og udfordrende miljø for rater.”

Andi Case påpeger, at overforsyning og mindsket efterspørgsel har haft en effekt på de fleste sektorer inden for industrien, ”som også har måttet døje med et forværret gældsmarked.”

Clarksons har tidligere udtalt, at firmaets forventninger til indtjeningen for 2011 var lavere end i 2010. Derfor ser Clarksons positivt på, at firmaet har kunnet producere en indtjening, der matcher året før. Clarksons kalder det "et positivt resultat.” Dog oplevede selskabets broking division et fald på 13 pct. til et årlig resultat på 35,9 millioner pund.

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs