ShippingWatch

Shipping har fyldt mere hos Nordea i 2018

Nordeas shippingkunder har skruet aktiviteten op i 2018, hvor banken har haft betydeligt mere at lave, siger de to shippingchefter til ShippingWatch. Porteføljen kan gå lidt op fra dagens niveau, lyder det.

I sommer tog Geir Atle Lerkerød (tv.) sammen med Thor-Erik Bech (th.) over som shippingchefer efter Hans Christian Kjelsrud, der skiftede til SEB. Lerkerød er chef for bankens shippingforretning i Norden, mens Bech har ansvaret for international shipping og offshore. | Foto: Nordea

Shippingkunderne hos Nordea har haft mere at lave i 2018, hvilket man også har kunnet mærke hos den store nordiske shippingbank. Det fortæller de to shippingchefer Geir Atle Lerkerød og Thor-Erik Bech til ShippingWatch.

"Vi har haft et betydeligt højere antal transaktioner i 2018 sammenlignet med 2017," siger Geir Atle Lerkerød og peger på, at aktiviteten sidste år var meget lavere, og at kunderne i årets løb er vendt tilbage til niveauerne i 2016 og 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs