ShippingWatch

Cowi ser "et kæmpe potentiale" for ordrer på Silkevejen 2.0

Ingeniørkoncernen Cowi har allerede vundet en opgave i Kinas gigantiske silkevejsprojekt, og selskabet har blod på tanden efter mere.

Foto: Arkivfoto/Colourbox

Det enorme infrastrukturprojekt, som Kinas præsident, Xi Jinping, har sat i gang, får tænderne til at løbe i vand efter ordrer hos den danske rådgivningsvirksomhed Cowi.

Byggeriet af alt fra broer til jernbaner og havne rammer lige ned i Cowis kernekompetencer, og Kinas favorisering af egne virksomheder skræmmer på ingen måde koncernen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs